icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaam.

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet.

icon

Activiteitenprogramma.

icon

Thuiszorgteam exclusief voor serviceflat, 24/7.

Haren

Maarwold ligt aan de rand van het groene dorp Haren. Dankzij deze ligging kunt u als toekomstige bewoner van Maarwold tegelijkertijd genieten van de rust van een dorp, de nabijheid van een prachtig natuurgebied en de levendige stad Groningen.

 

Haren, het dorp

Het centrum van Haren ligt op minder dan 1 kilometer van Maarwold. Hier vindt u alle voorzieningen die voor het dagelijks leven nodig zijn: meerdere supermarkten, een breed aanbod aan stijlvolle winkels, een openbare bibliotheek, meerdere kerken, verschillende cafés, restaurants en lunchrooms met uitnodigende terrasjes en een gezellige markt op vrijdagmiddag en -avond. Haren heeft een goede openbaar vervoerverbinding met Groningen en andere omliggende plaatsen, zowel met de bus als de trein.

In de directe omgeving van Haren kunt u volop genieten van prachtig natuurgebied. U hoeft alleen maar de straat over te steken om te kunnen wandelen en fietsen in makkelijk toegankelijke natuurgebieden. U kunt verschillende landgoederen bezoeken, zoals Vosbergen, Friescheveen en Sassenheim. Andere mooie en bekende trekpleisters zijn het Paterswoldsemeer, het Hoornse Meer, de Hoornse Plas en het Zuidlaardermeer.

Er gaat niets boven Groningen

Groningen is een bruisende stad met veel culturele podia en evenementen voor jong en oud. In het centrum zijn zeer veel gezellige eetgelegenheden en terrasjes te vinden. U kunt er ook naar hartenlust winkelen, bij bekende winkelketens én in gezellige kleine boetiekjes. Verder heeft u in Groningen twee ziekenhuizen om de hoek.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Sassenhein
SassenheinSassenheinSassenheinSassenheinSassenheinSassenheinSassenheinSassenhein

Neem contact met ons op

de heer M. Schipper (directeur)

   schipper@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directie-assistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422