icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaam.

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet.

icon

Activiteitenprogramma.

icon

Thuiszorgteam exclusief voor serviceflat, 24/7.

De bovenstaande banner kunt u op de onderstaande afbeeldingen klikken en draaien met de hand voor een 360-graden experience.

Over Maarwold

Het complex Maarwold bestaat uit een woontoren met twee zijvleugels. De toren telt dertien verdiepingen, waarvan de hoger gelegen appartementen een prachtig uitzicht bieden op de omgeving, zoals het Paterswoldsemeer. Voor comfort en uit veiligheidsoverwegingen zijn er meerdere liften aanwezig in de toren. De twee zijvleugels hebben ieder vijf lagen.

 

Parkeren en het openbaar vervoer

Bij de meeste appartementen in Maarwold hoort een garage met eigen ingang. Daarnaast is er rondom het gebouw veel gratis parkeergelegenheid voor bezoekers. Ook ligt dicht bij het complex een transferium met een grote, gratis parkeerplaats. Uw fiets kunt u ook veilig stallen: op het garageterrein zijn afsluitbare fietsenstallingen.

Eenvoudig op weg met auto of openbaar vervoer

Vanaf het complex kunt u heel snel en gemakkelijk met de auto of de bus op pad. Vlakbij is namelijk een directe aansluiting op de A28. En vanaf het transferium dat vlakbij het complex ligt, is er een directe busverbinding naar het centrum en hoofdstation van de stad Groningen, het ziekenhuis UMCG en IKEA. Andersom is het complex zo ook heel eenvoudig te bereiken.

Neem contact met ons op

de heer M. Schipper (directeur)

   schipper@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directie-assistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422