icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaam.

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet.

icon

Activiteitenprogramma.

icon

Thuiszorgteam NNCZ exclusief voor serviceflat, 24/7.

Zorg en veiligheid

Een belangrijke reden om in een serviceappartement te gaan wonen is het gevoel van geborgenheid en bescherming dat u krijgt. Maarwold biedt u een veilige omgeving om in te wonen. U bent er bovendien verzekerd van hulp bij noodgevallen; die staat 24 uur per dag voor u klaar. Daarnaast zijn er in Maarwold verschillende mogelijkheden voor zorg aan huis.

 

Bekijk

 

Veiligheid

Maarwold heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Tijdens kantooruren houdt de receptie toezicht op de hoofdingang. De toegang wordt ook door camera’s bewaakt. Het gebouw is daarnaast voorzien van een brandmeldinstallatie die de vluchtweg bewaakt. Op de gangen zijn brandhaspels aanwezig. De belangrijkste installaties zoals de verwarming en de liften worden periodiek onderhouden en gekeurd. 

Huisarts / tandarts

In de meeste gevallen kunt u na de verhuizing uw eigen huisarts en tandarts houden. Mocht u nieuw in Haren komen wonen dan kunnen wij adviseren / bemiddelen bij uw keuze van de huisarts en de tandarts. Uw huisarts kan in overleg met de medewerkers van Allerzorg uw zorg goed afstemmen.

Fysiotherapie / Mensendieck

Bij blessures of andere ongemakken kunt u een beroep doen op een fysiotherapeut of andere therapeut die op afspraak bij u thuis de behandelingen uitvoert. Wij kunnen u adviseren bij uw keuze.

Bemiddeling bij mantelzorg en vrijwilligers

Als uw gezondheid afneemt dan kan het zijn dat u naast professionele zorg ook ondersteuning nodig heeft van professioneemantelzorgers of vrijwilligers. Wij helpen u graag bij het coördineren daarvan.

Neem contact met ons op

de heer M. Schipper (directeur)

   schipper@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directie-assistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422