icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaam.

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet.

icon

Activiteitenprogramma.

icon

Thuiszorgteam NNCZ exclusief voor serviceflat, 24/7.

Service op maat

Een serviceappartement, het woord zegt het al, biedt u service om zo aangenaam en comfortabel mogelijk te wonen en te leven. Als bewoner van Maarwold bent u van alle gemakken voorzien: van (vanzelfsprekend) warm water en een warme maaltijd tot huishoudelijke hulp of een logeerkamer voor uw gasten. We onderscheiden collectieve en individuele voorzieningen.

 

Servicekosten

Als u in Maarwold woont, betaalt u iedere maand servicekosten. Die kosten zijn afhankelijk van de grootte en het aantal bewoners van uw appartement. Het wonen en leven in Maarwold is niet duurder dan het wonen in een reguliere woning. In de servicekosten zitten veel kosten inbegrepen die u ook als eigenaar van een eigen woning betaalt.

Huishoudelijke ondersteuning

Maarwold beschikt over een eigen huishoudelijke dienst. De medewerkers zorgen dat de Algemene Ruimten er tip top bij liggen. De medewerkers zijn ook tegen betaling beschikbaar voor het schoonmaken van uw appartement. Hebt u daarin interesse, dan adviseert het hoofd van de dienst u graag.

Wasservice

Het team van de huishouding kan in onze wassalon voor u de was verzorgen. Voor het wassen en het drogen wordt een vergoeding berekend. Wilt u liever gebruiken van een wasserij dan kan het hoofd of de directie u daarin adviseren

Logeerkamers

Maarwold beschikt over 9 logeerkamers voor uw familie / gasten. De logeerkamers beschikken over een eigen douche / toilet en wastafel. De logeerkamer is voorzien een seniorenledikant. Een televisie en een wifiverbinding completeren het geheel.

Technische dienst

Wij beschikken over onze eigen technische dienst die voor Maarwold de kleine onderhoudswerkzaamheden verricht en de contacten met de installateurs / aannemers onderhoud. In geval van een defect of storing in uw appartement kunt u een beroep doen op hun professionele service. U kunt ook een klusje door de technische dienst tegen betaling laten uitvoeren.

Maaltijdservice

Maarwold beschikt over een eigen professionele grootkeuken, waar iedere dag een verse warme maaltijd voor de bewoners en hun gasten wordt bereid. Daar een ieder op zijn eigen tijd de maaltijd nuttigt, is er voor gekozen om de warme maaltijd tussen de middag te bezorgen in uw etenskastje. U kiest vervolgens zelf het moment dat u de maaltijd nuttigt. Wilt u de maaktijd 's avonds nuttigen dan kunt u deze bewaren in uw koelkast en 's avonds in de magnetron opwarmen.

Menukeuze

Maarwold maakt gebruik van een keuzemenu. Een menucommissie adviseert de keuken t.a.v. de menu's . U ontvangt elke week een menukeuzeformulier voor het bepalen van uw keuze.

Bijbestellen – en afbestellen van maaltijden

Het is vanzelfsprekend mogelijk om voor u gasten een extra maaltijd te bestellen. Gaat u op vakantie of logeren dan kunt u de maaltijdvoorziening tijdelijk stopzetten.

Dieet

Maakt u gebruik van een dieet dan is het mogelijk dat de keuken daarmee rekening houdt . Een keukenmedewerker gaat hierover graag met u in gesprek.

 

 

Extra voorzieningen

Bent u jarig of hebt u anderszins iets te vieren dan is het mogelijk om vanuit de keuken extra diensten te betrekken. De receptie verstrekt u graag een lijst met de mogelijkheden om een viering / gebeurtenis te omlijsten.

 

In de maandelijkse servicekosten zijn altijd inbegrepen de kosten voor:

 

Collectieve servicekosten

Neem contact met ons op

de heer M. Schipper (directeur)

   schipper@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directie-assistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422