icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaam.

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet.

icon

Activiteitenprogramma.

icon

Thuiszorgteam exclusief voor serviceflat, 24/7.

Serviceappartementen

In Maarwold zijn 99 appartementen gevestigd. Ze hebben allemaal een ligging op het zonnige zuiden of het westen. De appartementen zijn te verdelen in verschillende typen, op basis van de grootte en indeling van het appartement.

Zo zijn er twee- en driekamerappartementen en dubbele tweekamerappartementen. De oppervlakte van de woonkamers varieert van 28 tot 52 m2. Alle appartementen hebben één of twee slaapkamers en een balkon. Bovendien hoort bij ieder appartement een eigen berging in de kelder. Daarnaast hebben 80 van de 99 appartementen een eigen parkeergarage.

 

Makelaars/service

U wilt graag in een Appartement binnen Maarwold Wonen, maar heeft uw huidige huis nog niet verkocht? Dan brengen wij u, indien gewenst, graag kosteloos in contact met één van de makelaars uit ons netwerk.

Verhuisservice

Verhuizen betekent altijd spullen uitzoeken en soms ook wegdoen. Wellicht kunt u niet al uw persoonlijke spullen meenemen en zult u keuzes moeten maken. In ons netwerk hebben wij professionals die u graag helpen bij het maken van die keuzes. Wat neemt u mee, wat laat u achter. En hoe maakt u van uw nieuwe huis weer snel uw eigen vertrouwde 'stek'. Zij helpen u graag!

Verhuurservice

Maarwold heeft een groot netwerk van verschillende woonstylisten die u graag helpen bij de inrichting. Ook bij het voeren van de administratie die komt kijken bij een verhuizing, kan onze verhuurservice u van dienst zijn.

Neem contact met ons op

de heer M. Schipper (directeur)

   schipper@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directie-assistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422