icon

Zelfstandig wonen en zelfredzaamheid

icon

Alle appartementen zijn ruim van opzet

icon

Activiteitenprogramma

icon

Thuiszorgteam NNCZ

 

 

 

Het centrum van Haren

Het centrum van Haren ligt op minder dan één kilometer van Maarwold. Hier vindt u alle voorzieningen die voor het dagelijkse leven nodig zijn: meerdere supermarkten, een breed aanbod aan stijlvolle winkels, een openbare bibliotheek, meerdere kerken, verschillende cafés, restaurants en lunchrooms met uitnodigende terrassen en een gezellige markt op vrijdagmiddag en -avond. Haren heeft een goede openbaar-vervoerverbinding met Groningen en andere omliggende plaatsen, zowel met de bus als de trein.

In en nabij Haren kunt u volop genieten van lommerrijke omgevingen. U kunt wandelen en fietsen vanuit Maarwold. Verschillende landgoederen en natuurgebieden zijn publiekelijk toegankelijk, zoals Vosbergen, Friescheveen, Sassenhein, De Braak, Vennebroek, Appèlbergen, het Paterswoldsemeer, het Hoornse Meer, de Hoornse Plas en het Zuidlaardermeer.

Er gaat niets boven Groningen

Groningen is een bruisende stad met veel culturele podia en evenementen voor jong en oud. Het Groninger Museum, De Oosterpoort, Martiniplaza en de Stadsschouwburg zijn bekende populaire attracties. In het centrum zijn veel gezellige eetgelegenheden en terrassen te vinden. U kunt er naar hartelust bij bekende winkelketens en in gezellige kleine boetiekjes winkelen. Verder heeft u in Groningen het Martini Ziekenhuis en het UMCG binnen handbereik. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
De Braak / Onlanden
De Braak / OnlandenDe Braak / OnlandenDe Braak / OnlandenDe Braak / OnlandenDe Braak / Onlanden

Neem contact met ons op

de heer W. Cnossen (interim-directeur)

   cnossen@maarwold.nl

de heer H. Hammenga (directieassistent)

  hammenga@maarwold.nl

  050-5346422