Voorzieningen aan huis

In de woontoren bevinden zich de entree en de gemeenschappelijke ruimten, zoals de lounge, de recreatiezaal en de fitnessruimte. Daarnaast biedt Maarwold nog meer voorzieningen die het leven hier extra aangenaam maken:

Boodschappen

U hoeft de deur van Maarwold niet uit om uw boodschappen te doen. In het complex is een winkeltje waar u op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur terecht kunt. U vindt hier onder meer brood van de warme bakker uit Haren, verse zuivel en fruit. Eén keer in de twee weken komt er een kaasbus voor rijden met een ruim assortiment aan kaas.

Maarwold Serviceappartmenten  Kapsalon bij Maarwold Serviceappartementen

Uiterlijke verzorging

Of u nu boodschappen gaat doen, een middagje op bezoek of een avondje uit, u kunt altijd verzorgd op pad dankzij de service die Maarwold biedt met een eigen kapster, pedicure en schoonheidsspecialiste. Heeft u een opticien of audicien nodig? De opticien en audicien uit Haren bezoeken u graag thuis of halen u met plezier op voor een bezoek aan de winkel.

Verse bloemen

Iedere donderdag kunt u verse bloemen kopen bij de bloemenstal op de begane grond.

bloemenstal Maarwold Serviceappartementen haren

bezichtigingVRIJBLIJVEND EEN
BROCHURE
AANVRAGEN?


Bel 050 534 6422

Of vul onderstaand formulier in:

Contact  050 534 6422

logo   

Maarwold Serviceappartementen
Nesciolaan 32
9752 HM Haren
t.: (050) 534 64 22
f.: (050) 5340917
 

Haren   |    Service appartementen    |    Over Maarwold   |    Service op maat   |    Zorg en veiligheid   |    Contact

VoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningenVoorzieningen
Maarwold Service Appartement
Voorzieningen aan huis